User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  2
Results 1 to 2 of 2

Thread: Internet Explorer 7 and Ausphotography : posting issues

  1. #1
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,141
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Internet Explorer 7 and Ausphotography : posting issues

    I have been researching an issue reported to me by several members in relation to posting problems. I have now been able to confirm from some of those members that they were using Internet Explorer Version 7 and once upgraded to either Version 8 or 9, their posting problems have resolved.

    Please be aware that if you are using Internet Explorer 7 (or perhaps even older versions), then you may experience a problem when trying to post to AP. Please upgrade your browser to the latest version available for your operating system, being either Version 8 or Version 9.
    Last edited by ricktas; 21-09-2011 at 5:04am.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  2. #2
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,633
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If you are having issues try not using the Enhanced editor.
    You can change that via your settings.
    regards, Kym Gallery Honest & Direct Constructive Critique Appreciated! ©
    Digital & film, Bits of glass covering 10mm to 500mm, and other stuff



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •