User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  1
Results 1 to 3 of 3

Thread: Not receiving email responses to subscribed threads

  1. #1
    Member
    Join Date
    29 Apr 2011
    Location
    Sydney (Pennant Hills)
    Posts
    341
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Not receiving email responses to subscribed threads

    I have stopped getting responses for subscribed threads...checked my profile and it is set up to email immediately...don't have a problem with my email address...started about Wednesday. Has anyone else experienced this? I have searched for possible problem/announcements but haven't seen any???
    DON - Teachable, always learning, always experimenting, just want to know everything I can about photography!

  2. #2
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,643
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Probably related to the site server move. We started work on the move on Wednesday, when we turned off a few settings and turned on some new ones, in preparation for the move. Wait till tomorrow and once the full migration of the site to the new server is complete (when we turn the IP address off and return it to the domain name), then if it continues, post again and we will investigate.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  3. #3
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    29 Apr 2011
    Location
    Sydney (Pennant Hills)
    Posts
    341
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ricktas View Post
    Probably related to the site server move. We started work on the move on Wednesday, when we turned off a few settings and turned on some new ones, in preparation for the move. Wait till tomorrow and once the full migration of the site to the new server is complete (when we turn the IP address off and return it to the domain name), then if it continues, post again and we will investigate.
    Thanks Rick, I won't worry now...Don

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •