User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Nikon 50mm 1.4g af stopped working?

  1. #1
    Member
    Join Date
    26 May 2008
    Location
    Launceston
    Posts
    2,012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Nikon 50mm 1.4g af stopped working?

    As per thread title, my 50 mm has started making some unfriendly noises when trying to get focus, and is hunting,and when supposedly locked onto the focus point, has actually missed it. I am guessing it is a motor issue, I have cleaned the contacts on the lens.
    Anyone else had a similar problem, and if so what sort of cost to repair it. i will give camera clinic a ring on monday to get a rough idea from them on repair.
    Not sure if it is worth it though, lens is out of warranty by 10 months.

  2. #2
    Member
    Join Date
    12 Feb 2008
    Location
    Brisbane
    Posts
    7,831
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugger, just check one thing, I had a similar symptom when I had the m/a selector switch half way clicked in place
    Darren
    Gear : Nikon Goodness
    Website : http://www.peakactionimages.com
    Please support Precious Hearts
    Constructive Critique of my images always appreciated

  3. #3
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    26 May 2008
    Location
    Launceston
    Posts
    2,012
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks Darren, unfortunately its not that!

  4. #4
    Account Closed Wayne's Avatar
    Join Date
    07 Dec 2009
    Location
    Eastside
    Posts
    1,639
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If it is an SWM replacement that is needed, probably barely viable. Rare with that lens though.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •