User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Java script code missing

  1. #1
    Member ashey's Avatar
    Join Date
    22 May 2008
    Location
    Rockingham WA
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Java script code missing

    Hi guys I have just returned from a months holiday and after loading photos on to Elements 9 and trying to do some pano merges all I get is java script code missing can someone please explain what has happened as it was working fine before I went on holidays cheers.
    My stuff.Canon 5DMk11 Canon 40d BG-E2N Canon 17/40 F.4 L
    Canon 400 F5.6 L


  2. #2
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,641
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    have you tried updating your software, Elements, Windoze and Java?
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  3. #3
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,641
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Re-install elements 9 as a 1st step.

  4. #4
    Member
    Threadstarter
    ashey's Avatar
    Join Date
    22 May 2008
    Location
    Rockingham WA
    Posts
    1,580
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Rick and Kym have been updating software as it comes along I am using a Mac. I bought it on line so no disc to re-install have contacted Adobe still waiting for reply thanks again hopefully will get it sorted.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •