User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 3 of 3

Thread: OLY E-10

  1. #1
    Member
    Join Date
    21 May 2007
    Location
    kadina
    Posts
    139
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    OLY E-10

    Howdy A.Pers, me old OLY, E-10, wich has been a great camera,Has a problem
    Hopefully its solvable??? It switches on, Cant see through the veiw finder +
    it wont take a Pic(shutter button)
    it seems like the shutter itself is locked on.......

    I put it on to timer, and it went threw the motions, but left a blank pic on the card...

    Any Ideas... would be APPRECIATED.... Simon...
    Moto.X
    Pentax K5; + 50-200 DA(SMC);18-50 DA(SMC);Sigma 18-125.Tokina RMC 80-200 Tamrom 18-200

  2. #2
    Member
    Join Date
    03 Mar 2010
    Location
    Kununurra
    Posts
    458
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry no can help. Best of luck with it though.
    Website - McGoo Photography
    Sean | Olympus E5 | Olympus e620 | Zuiko 7-14 | Zuiko 35-100 SHG | Zuiko 14-54 | Zuiko 70-300 | OM 50mm | Panagor macro converter | CPL filter | FL-50R flash |


  3. #3
    Ausphotography Regular
    Join Date
    10 Jun 2010
    Location
    Yarra Ranges
    Posts
    726
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sounds like the shutter no longer functions correctly. Not sure how to fix this, but perhaps some of the knowledeable peeps over at http://forum.fourthirdsphoto.com/ might be able to help.
    Adam
    Adam Blyth Photography

    Canon 5D III | EF 24-70mm f2.8L II USM | EF 100-400mm f4.5-5.6L IS II USM | EF 16-35mm f2.8L II USM | EF Extender 1.4x III | 580 EX II

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •