User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: IMG code problem

  1. #1
    Always learning Ionica's Avatar
    Join Date
    16 Mar 2010
    Location
    Blue Mountains
    Posts
    1,876
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IMG code problem

    When selecting an image to post, I copy the IMG code and attach to post ( using 'copy' and 'paste'), and submit thread. The post comes up only with the IMG code rather than the image. Would anyone be able to advise why this is happening?
    Constructive critique of my photos is welcome and appreciated.


  2. #2
    Ausphotography Veteran Speedway's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2008
    Location
    Cowangie
    Posts
    2,516
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To attach images use the attachment icon on the right of the icons on the top of the post page, it is the one that looks like a paper clip, click on that, then follow the instructions in the box to post images.
    Keith.

  3. #3
    Member
    Join Date
    07 Jul 2008
    Location
    Riverland
    Posts
    560
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    When it happened to me I had missed one of the [ or ] at one end or the other.
    Graham

    Canon- EOS 7D with BG-E7 grip, 10-22 f/3.5-4.5, 24-105L f/4; Speedlites 580EX II, 550EX, 430EX.
    Sigma- 18-50 f/2.8, 50-150 f/2.8, 120-300 f/2.8, 50-500 f/4.5-6.3 APO DG OS, 30 f/1.4, 150 f/2.8 macro, Sigma APO 1.4x and 2x Teleconverters;
    Kenko Extension tubes; Benro- M-257 tripod & B-1 ballhead; Wimberley- Sidekick.
    Home made "bag" on wheels; heaps and heaps of other minor stuff!

  4. #4
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,637
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The format is [IMG]...[/IMG]
    The ... must be a valid URL starting with http and ending in .jpg .gif etc.

    The tool is a quick way to insert the image.

    Eg: [IMG]http://farm5.static.flickr.com/4054/4672542361_f8a2a94746.jpg[/IMG]


    Giving:

  5. #5
    Always learning
    Threadstarter
    Ionica's Avatar
    Join Date
    16 Mar 2010
    Location
    Blue Mountains
    Posts
    1,876
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Riverlander View Post
    When it happened to me I had missed one of the [ or ] at one end or the other.
    It was the last of 4 images that was missed. When I edited the code out, the previous image disappeared, replaced by it's code.

  6. #6
    Always learning
    Threadstarter
    Ionica's Avatar
    Join Date
    16 Mar 2010
    Location
    Blue Mountains
    Posts
    1,876
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Speedway View Post
    To attach images use the attachment icon on the right of the icons on the top of the post page, it is the one that looks like a paper clip, click on that, then follow the instructions in the box to post images.
    Keith.
    Thanks. I'll try it next time.

  7. #7
    Always learning
    Threadstarter
    Ionica's Avatar
    Join Date
    16 Mar 2010
    Location
    Blue Mountains
    Posts
    1,876
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, Kym. I'll try using it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •