User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tapatalk Image Issues

  1. #1
    Member
    Join Date
    01 Feb 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Tapatalk Image Issues

    I assume this is an issue with the app, but wanted to check - whn viewing these forums via my iPhone and Tapatalk, a lot (most) attached images aren't shown. If there's a series of images in a post, I can usually see the first one but the rest are just red x's. Sometimes it works fine (seems to depend on the thread - if it works it always works for that thread).

    I've ruled out comms - same issue on GPRS/HSPA and three wireless networks.

    Any thoughts?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    ~Darchangel (aka Pete)
    Please CC my images.

    "Before judging a man, always walk a mile in his shoes. That way when you judge him you're a mile away, and you have his shoes"

    Canon 7D, 24-70mm f/2.8L, 70-300 f/4.5-5.6, Visatech Solo monoblocks

  2. #2
    Member
    Join Date
    24 Jun 2009
    Location
    Northern Beaches, Sydney
    Posts
    2,338
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The pattern that I have detected is that if you select that first one that works fine, you go back to the thread, and the others become available.

  3. #3
    New Member
    Join Date
    19 Feb 2009
    Location
    Bellingen
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yes, i have this problem too...must be tapatalk
    .::.....
    d90
    +stuff

    .::.....

  4. #4
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,366
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yeah, tapatalk are aware of some issues with image display, and they are working on it. Tony's solution works.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  5. #5
    Member
    Join Date
    21 Jan 2009
    Location
    Lynbrook, Vic
    Posts
    106
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Tapatalk Image Issues

    I have the same problem. Always see the first image then get an error .
    ........................................

    Di

    Canon 50D, Canon 17-85, 50mm 1.8, Speedlite 580EX11
    "You have to make the most of the chances that come your way. "

  6. #6
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    01 Feb 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Tapatalk Image Issues

    Thanks for the replies guys. It's good to know they are aware and working on the issue.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •