User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  3
Results 1 to 8 of 8

Thread: I keep being logged out?

  1. #1
    Ausphotography irregular Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    20,829
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    I keep being logged out?

    So every now and then I just get logged out from here. I deleted my details from my log manager thing and reverted to Firefox's kept passwords. This worked for a couple of days but again tonight I seem to be getting logged out from AP for no apparent reason?
    Any thoughts?

  2. #2
    Ausphotography Veteran
    Join Date
    01 Dec 2011
    Location
    Brisbane
    Posts
    3,088
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Is there a process that you run, or a setting in the browser, that deletes cookies when you run it - if so that might be the culprit.
    Dennis

  3. #3
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    16,262
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    as above, it could be something in firefox that is removing your AP cookie, or it could be that your AP cookie is corrupt.

    My guess, given you have recently changed the way you store your passwords, is that there is a setting in firefox that is clearing it after a certain time period, or at a certain time(s) each day?
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  4. #4
    Ausphotography Veteran
    Join Date
    01 Dec 2011
    Location
    Brisbane
    Posts
    3,088
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Here is the Firefox Cookie Controls screen capture as it appears on my system.

    Cheers

    Dennis
    Attached Images Attached Images

  5. #5
    Ausphotography irregular
    Threadstarter
    Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    20,829
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ricktas View Post
    as above, it could be something in firefox that is removing your AP cookie, or it could be that your AP cookie is corrupt.

    My guess, given you have recently changed the way you store your passwords, is that there is a setting in firefox that is clearing it after a certain time period, or at a certain time(s) each day?
    I haven't recently changed how I store passwords. I just chose to not log in via my password manager that has worked fine for ages. Reverted back to the passwords save in FFox which had also previously work well for ages.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by nardes View Post
    Here is the Firefox Cookie Controls screen capture as it appears on my system.

    Cheers

    Dennis
    thanks Dennis. What you have posted is my setting.
    I don't have delete cookies at close selected.

    Think I'll claer all cookies and start again as Ricks suggestion that my AP cookie is corup

    - - - Updated - - -

    And clearing cookies hasn't worked.

    Might go and play in Chrome and see what happens.

  6. #6
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    16,262
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    very odd. I do know FF has done some updates recently, because it is doing odd things on my work computer as well. I have to login to cloud based services and it keeps asking me to allow flash (???) which it has never done before, each time I login.

  7. #7
    Ausphotography irregular
    Threadstarter
    Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    20,829
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ricktas View Post
    very odd. I do know FF has done some updates recently, because it is doing odd things on my work computer as well. I have to login to cloud based services and it keeps asking me to allow flash (???) which it has never done before, each time I login.
    Thanks Rick, it does seem like a FF problem. Since my last post I've been on Chrome and there seems to be no issues. Seems faster than FF. I just don't want to be using browsers supplied be big companies.
    Since it doesn't seem to be a site matter I'll only post here if I find a resolution to the FF problem.

  8. #8
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    16,262
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Mark L View Post
    Thanks Rick, it does seem like a FF problem. Since my last post I've been on Chrome and there seems to be no issues. Seems faster than FF. I just don't want to be using browsers supplied be big companies.
    Since it doesn't seem to be a site matter I'll only post here if I find a resolution to the FF problem.
    The browser companies seem to leapfrog over each other. Several years back firefox was brilliant, then after a few updates it got bogged down and people swapped to Chrome (or Safari), then Firefox realised and fixed it's issues, then Chrome was causing problems..so people swapped back to FF. Maybe it is Chromes turn to shine again for a year or two. Edge...what is that?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •