User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  6
Results 1 to 7 of 7

Thread: Double image uploads appearing in posts

  1. #1
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,651
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Double image uploads appearing in posts

    We are aware some members are finding their uploaded images appearing twice in their posts. If this is happening to you can you please reply to this thread with:

    1. Internet browser used?
    2. Is it happening everytime, or just sometimes?
    3. Are you seeing any error message etc during upload or when posting?
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  2. #2
    Still in the Circle of Confusion Cage's Avatar
    Join Date
    25 May 2010
    Location
    Hunter Valley
    Posts
    5,351
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Actually I'm finding that the upload doesn't happen at all more often than dual uploads.

    In answer to your questions:

    1. Firefox (up to date)
    2. More often than not
    3. No error messages appearing
    Last edited by Cage; 02-08-2014 at 2:21pm.
    Cheers
    Kev

    D600 : D7200 and too much stuff to list

  3. #3
    Member MrQ's Avatar
    Join Date
    22 Feb 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    145
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. Firefox (v30.0)
    2. Only tried twice, so 100% so far
    3. No error message

    It looked fine in the message box when I first attached the image, but when I clicked on the preview button it showed up twice: once as the inline image and again as the attachment.
    -- Mister Q

  4. #4
    Account Closed
    Join Date
    01 Jun 2014
    Location
    Lesmurdie
    Posts
    116
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am having it happen every time.

    Answers

    1. Firefox (up to date)
    2. Every time
    3. See pic


  5. #5
    A. P's Culinary Indiscriminant mongo's Avatar
    Join Date
    21 Mar 2009
    Location
    Cronulla, Sydney
    Posts
    8,610
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    safari
    100% on last try
    get error message during upload
    Nikon and Pentax user



  6. #6
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,641
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    There is a problem, I'll need to do some investigations
    regards, Kym Gallery Honest & Direct Constructive Critique Appreciated! ©
    Digital & film, Bits of glass covering 10mm to 500mm, and other stuff



  7. #7
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,641
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •