User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  3
Results 1 to 14 of 14

Thread: Fatal error:? [fixed]

  1. #1
    Ausphotography irregular Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    17,708
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Fatal error:? [fixed]

    Trying to access a PM and this comes up;
    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 256 bytes) in /home/apforum/public_html/forum/includes/functions_navigation.php on line 253

    It happened a couple of times in the forums earlier this evening.
    Just a heads up if it means there's a developing problem.

  2. #2
    Ausphotography irregular
    Threadstarter
    Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    17,708
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Fatal error:?

    Trying to access a PM and this comes up;
    Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 256 bytes) in /home/apforum/public_html/forum/includes/functions_navigation.php on line 253

    It happened a couple of times in the forums earlier this evening.
    Just a heads up if it means there's a developing problem.
    Tried to post thread and got,Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 256 bytes) in /home/apforum/public_html/forum/includes/functions_navigation.php on line 253.
    Lets try again.

    Edit, and my previous thread got posted anyway. Not so fatal!!
    Last edited by Mark L; 13-05-2014 at 9:09pm.

  3. #3
    Ausphotography Addict feathers's Avatar
    Join Date
    05 Oct 2013
    Location
    cooktown
    Posts
    5,162
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Having the same problem checking updates on my activity sight?

  4. #4
    New Member mattski's Avatar
    Join Date
    11 Nov 2013
    Location
    Sydney's Northern Beaches
    Posts
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can confirm I get a similar error when I try to go to 'My Profile' or click on my user name at the top of the page....

  5. #5
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I am going to check the databases.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  6. #6
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    databases all good.

    Going to check the server now.

  7. #7
    Still in the Circle of Confusion Cage's Avatar
    Join Date
    25 May 2010
    Location
    Hunter Valley
    Posts
    4,863
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm still having problems with 'Reply with quote'.

    Seem to take a long while to upload and you get presented with a message like "Are you sure you want to leave this page" and then your reply almost always is duplicated.
    Cheers
    Kev

    D800 & GAS

  8. #8
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Cage View Post
    I'm still having problems with 'Reply with quote'.

    Seem to take a long while to upload and you get presented with a message like "Are you sure you want to leave this page" and then your reply almost always is duplicated.
    that error happens when their is a comms link issue somewhere between your computer and the server. The best thing to do copy your reply then refresh the page (hit f5) and if your post is not there, paste it and repost.

  9. #9
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    server is ok. Not overusing memory, all services running fine.

    I will monitor for a while, if it keeps up (I have seen the errors too), I will reboot the server.

  10. #10
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Server reboot completed. Will continue to monitor. Please report if you continue to get errors.

  11. #11
    Ausphotography Regular MissionMan's Avatar
    Join Date
    28 Feb 2012
    Location
    Melbourne
    Posts
    1,752
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Still getting errors (about 1 second ago)

    - - - Updated - - -

    I get one whenever I try look at my profile
    Fuji XT-2, Fuji X-E2S, Fuji VPB-XT2, Fujinon 16-55 f/2.8, Fujinon 50-140 f/2.8, Fujinon 23 f/2, Fujinon 35 f2, Fujinon 90 f/2, Fujinon 60 f/2.4 Macro, Yongnuo YN560 IV, Yongnuo YN560 TX, Benro C3580T, Mefoto Q00
    https://www.flickr.com/photos/atholhill
    http://www.theoverratedphotographer.com
    https://www.instagram.com/theoverratedphotographer/


  12. #12
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,411
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    thanks. I can duplicate that if I look at any profiles. Will continue to investigate.

    In the meantime, apologies for this.

  13. #13
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,640
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The problem has been identified and fixed.
    We have been upgrading infrastructure software and due to new versions have had to increase the PHP memory limit.
    regards, Kym Gallery Honest & Direct Constructive Critique Appreciated! ©
    Digital & film, Bits of glass covering 10mm to 500mm, and other stuff



  14. #14
    Ausphotography Addict geoffsta's Avatar
    Join Date
    07 May 2010
    Location
    Bruthen, East Gippsland
    Posts
    4,642
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Still having a lot of trouble with double posts. Just looked and Mudman has done a double thread start "Sunset"
    Could this be a same issue. I remember this happening before????
    Geoff
    Honesty is best policy.
    CC is always welcome
    Nikon D3000 ... Nikon D90... Nikon D700 Various lenses, Home studio equipment and all the associated stuff
    Flickr

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •