User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  2
Results 1 to 12 of 12

Thread: Anyone else having trouble with Flickr

  1. #1
    Ausphotography Regular mechawombat's Avatar
    Join Date
    15 May 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    675
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Anyone else having trouble with Flickr

    Anyone else having trouble logging into their Flickr accounts ATM


    I have tried and tried and get this error message [OK - Legacy VIP control file. (ystatus start|stop old_vip)]

    I use chrome and even tried with IE
    Cartel Imagery
    Flickr


    Nikon D7000
    Sony a65
    Canon 5D MKII

  2. #2
    Ausphotography Addict Lplates's Avatar
    Join Date
    09 Sep 2011
    Location
    Gladstone
    Posts
    7,574
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, mine's working fine

  3. #3
    Ausphotography Regular fenderstrat1963's Avatar
    Join Date
    20 Jan 2012
    Location
    Brisbane
    Posts
    750
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No problem here either - I've used Firefox and the iPhone app today
    Steve


  4. #4
    If's and But's get you nowhere rookie's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2009
    Location
    Corlette
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok here safari
    Wayne

    Canon 7D and stuff
    Olympus OMD - EM10

    https://www.flickr.com/photos/34371137@N03/

  5. #5
    Member
    Join Date
    12 Sep 2013
    Location
    Launceston
    Posts
    108
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    All good here in Chrome, have you tried clearing your browser settings?

  6. #6
    Ausphotography Addict geoffsta's Avatar
    Join Date
    07 May 2010
    Location
    Bruthen, East Gippsland
    Posts
    4,606
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mine is ok. But I tried the "Try our new flickr" thingy, and had trouble getting a BBCode to post on here. So have gone back to the normal system.
    Geoff
    Honesty is best policy.
    CC is always welcome
    Nikon D3000 ... Nikon D90... Nikon D700 Various lenses, Home studio equipment and all the associated stuff
    Flickr

  7. #7
    Ausphotography Veteran salnel's Avatar
    Join Date
    01 Nov 2010
    Location
    Geelong
    Posts
    3,849
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mine is ok too but like Geoff, I couldn't find the bb code either. So I went back to the normal system as well.
    D610 and D90 with a 16-35mm f/4,a 70-200mm f/4 ,a 300mm f/4 +TC11 convertor, 18-200mmDX and 85mm micro Dx.

    Sally...CC always appreciated

    My Flickr: www.flickr.com/photos/salnel

  8. #8
    Ausphotography Regular
    Join Date
    19 Feb 2008
    Location
    Bathurst, NSW
    Posts
    526
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by salnel View Post
    Mine is ok too but like Geoff, I couldn't find the bb code either. So I went back to the normal system as well.
    I was reading through the FAQ regarding the new system, and says they not switching all feature on at once. hence why BB code is missing.
    Have an object that got click when i press a button!
    My Flickr

    Psst... The name is "David"


  9. #9
    If's and But's get you nowhere rookie's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2009
    Location
    Corlette
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE;1186935]Mine is ok too but like Geoff, I couldn't find the bb code either. So I went back to the normal system as well.[/QUOTE]
    think its the arrow coming out of a box symbol

  10. #10
    Ausphotography Regular
    Threadstarter
    mechawombat's Avatar
    Join Date
    15 May 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    675
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Now I get a 404 screen and nothing else.

    this is on IE and Chrome Cache cleared and still nothing.

    I am a sad panda ATM.
    Last edited by mechawombat; 22-10-2013 at 9:06am.

  11. #11
    Ausphotography Regular Koko's Avatar
    Join Date
    10 May 2011
    Location
    Grovedale
    Posts
    508
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's all good for me too but have you logged out of flickr then reset computer, to see if that helps.. Good luck nothing worse when things won't work..
    http://www.flickr.com/photos/bossjanie/

    Jane Living is Loving.. Loving is Living


    Canon 5D111 - Several Canon Lens

  12. #12
    Ausphotography Regular
    Threadstarter
    mechawombat's Avatar
    Join Date
    15 May 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    675
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Its working for now.

    I dunno why but this happens alot ATM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •