User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  1
Results 1 to 8 of 8

Thread: Teething Problems

  1. #1
    Member Michae1's Avatar
    Join Date
    15 Sep 2013
    Location
    Ipswich
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Teething Problems

    Hi, I have 2 problems which I can't work out.

    Firstly, as you can see, I have no images on the editor buttons.

    Secondly, I started a thread in the CC area and the first time I viewed it, I could see the 4 images I posted, now however, I cannot, if I click on the go advanced reply option, I can see the attachments are there, but I cannot actually see them in the normal forum view.

    Please help, it's hard to see what the CC is aimed at when I cannot see the images.






    - - - Updated - - -

    further to this, I cannot see the 2 screen shots I pasted into the above post.

    - - - Updated - - -

    nor can I see the latest gallery images, I can see images in other threads though.

  2. #2
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,641
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    No wonder you cannot see them. Your code is a mess. This is what you posted:


    [IMG]http://www.ausphotography.net.au/forum/image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAA2cAAALICAIAAAB0FB 9AAAgAElEQVR4nOydd3hUx7n/j2/u/SV2Erckzs29voYQA4Kb3BTbMXFsU4LoIGwQxRTRhCiimF5FMcJgwGBAVIEaRRIgmiSKyqLeu1arsqu2q95W2/v /pjds6fvUYEF/M7zefSszs6ZeaecM999Z
    <snipped a few K of noise>[/IMG]
    Last edited by Kym; 18-09-2013 at 3:14pm. Reason: Snipped
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  3. #3
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,641
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    How are you doing this? There is way to much code inside those IMG tags

    There are instructions here: http://www.ausphotography.net.au/for..._forum_threads

  4. #4
    Member
    Threadstarter
    Michae1's Avatar
    Join Date
    15 Sep 2013
    Location
    Ipswich
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wow! was that from the CC thread?

    I think I know what happened, I originally attempted to link an image via Flickr, preview it, nothing appeared, so I ended up using the insert image function.

    So my next question is how do I remedy this?

  5. #5
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,641
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

  6. #6
    Ausphotography irregular Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    18,817
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    FWIW, I can still see the photos in your thread.

  7. #7
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,641
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    if you cannot see your images in your other thread : http://www.ausphotography.net.au/for...in-bike-champs

    But I and others can, then it is something about your computer/browser. Try going to the above page link and then hitting Ctrl + F5, this is a hard refresh and might force your browser to reload the page. One of the other things it could be is that you have right-click one of the photos in your thread and viewed image info and accidentally put a tick in the 'block images from flickr' and thus your browser is blocking the display of all flickr images cause you told it to (accidentally).

    It could also be a myriad of other reasons, but as other members (including me) can see your photos, tells me that the issue is on your computer.

  8. #8
    Member
    Threadstarter
    Michae1's Avatar
    Join Date
    15 Sep 2013
    Location
    Ipswich
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ricktas View Post
    if you cannot see your images in your other thread : http://www.ausphotography.net.au/for...in-bike-champs

    One of the other things it could be is that you have right-click one of the photos in your thread and viewed image info and accidentally put a tick in the 'block images from flickr' and thus your browser is blocking the display of all flickr images cause you told it to (accidentally)..
    Legend, it was this, all sorted.

    Thank you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •