User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 5 of 5

Thread: Firefox Progress Bar

  1. #1
    Arch-Σigmoid Ausphotography Regular ameerat42's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2009
    Location
    Nthn Sydney
    Posts
    16,821
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Firefox Progress Bar

    Well, and here's FFOX 19 - and the progress meter NO LONGER SHOWS.
    I was using "Status-4-Evar". It all LOOKS OK, but nothing happens. Checked what toolbars I've got - all good.
    Tried a new progress meter - "Progress Meter 1.2" - still nothing shows.

    Anyone else had this "Progress" with the latest FFOX? Any solutions?

    Ta, Am.
    CC, Image editing OK.

  2. #2
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,643
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Is this for downloading things? It appears as a small arrow to the right of your address bar. It will show a time under it when it is downloading (time to go) and when it has finished, it becomes a green arrow. You can click the arrow to bring up a pop-up showing the progress/recently completed files.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  3. #3
    Arch-Σigmoid Ausphotography Regular
    Threadstarter
    ameerat42's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2009
    Location
    Nthn Sydney
    Posts
    16,821
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No, Rick. That's not the one I mean. I know that one. This is the (usually) green bars that go across the bottom (or under the URL) to show your page load progress instead of the silly spinning circle that has become the rage.
    Am.

    STOP PRESS: It's back. Well, I now have two installed, and one of them is back. I re-enabled "S-4-Evar" and...

    Yep. It looks like "S-4-EVAR". Still, any insights wouldn't hurt(???)
    Last edited by ameerat42; 03-03-2013 at 5:48pm.

  4. #4
    Ausphotography irregular Mark L's Avatar
    Join Date
    21 Nov 2010
    Location
    magical Mudgee
    Posts
    18,831
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Must be a glitch. Am using "S-4-EVAR" on FF19 and all is (and has been) well.

  5. #5
    Arch-Σigmoid Ausphotography Regular
    Threadstarter
    ameerat42's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2009
    Location
    Nthn Sydney
    Posts
    16,821
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ta Mark. It sure must have been - thanks to those recent UFO sightings, no doubt! [Invent some here.]
    No kidding, I tried it on some "slower sites" and couldn't get a peep out of it. A couple of re-starts of FF and still 0-thing.
    I even installed a 2nd one - the same!

    Finally, a complete removal, re-installation and there it was again.
    Oh well! Another oddity.
    (Like this new one: I cannot get the "More" icons to open up.)
    m.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •