User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  1
Results 1 to 11 of 11

Thread: Tapatalk app issue

  1. #1
    Member
    Join Date
    10 Nov 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    595
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Tapatalk app issue

    I seem to be having trouble with my tapatalk app on both my ipad and iPhone.
    It tells me that I should delete the forum from the list and re enter it. I have done that several times each time it tells me I don't exist then with perserverence it let's me log in but then tells me the forums version is too old?? Really? I think not..
    Anyone else having some issues? Rick do you know of any problems? I'm going to email the app people to tell them their app sux lol
    "I press buttons and hope for the best!"
    Check out my Flickr page


  2. #2
    Member
    Join Date
    13 Mar 2012
    Location
    Flinders View
    Posts
    435
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes, I am having issues as well. I don't think it's a Tapatalk issue as I can log on perfectly fine to all my other forums. Problem is specific to AP. Any ideas Rick?
    Cheers,
    Ian

    All the 7's: D700, D7000, D70

  3. #3
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,137
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I upgraded the forum side of the App this morning and then tested it and it was working fine. I have checked now and it works fine on my android devices. Have your checked with iTunes that you have the latest version of the iOS App?
    Last edited by ricktas; 15-09-2012 at 4:27pm.
    "It is one thing to make a picture of what a person looks like, it is another thing to make a portrait of who they are" - Paul Caponigro

    Constructive Critique of my photographs is always appreciated
    Nikon, etc!

    RICK
    My Photography

  4. #4
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,137
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ok. i see the issue. I can view threads lists but when I try and view the content of a thread, it hangs. Will look into it.

  5. #5
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,137
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I just deleted and re-installed everything and its still doing it. I will follow this up.. Sorry guys!

  6. #6
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,137
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Found the issue, it is a conflict with the AP Library software. I probably will not get a chance to fix it till tomorrow. But I will get it sorted.

  7. #7
    Administrator ricktas's Avatar
    Join Date
    24 Jun 2007
    Location
    Hobart
    Posts
    15,137
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    OK fixed it. hope everyone can get online now. Had to edit a line of code in the Library software as it was conflicting with the tapatalk software

  8. #8
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    10 Nov 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    595
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You're the best rick thanks for following this up, will go check now

  9. #9
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    10 Nov 2010
    Location
    Sydney
    Posts
    595
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Tapatalk app issue

    Yay!!!! Last post was from safari on my iPad now this from the app! WOO HOO, thank you

  10. #10
    Member
    Join Date
    13 Mar 2012
    Location
    Flinders View
    Posts
    435
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Tapatalk app issue

    Great stuff, thanks for working this out quickly Rick.

  11. #11
    Member Bear's Avatar
    Join Date
    13 Sep 2007
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Re: Tapatalk app issue

    Thanks for sorting this out as I was going crazy yesterday trying to access the content. Good work Rick.

    Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •