User Tag List

Thanks useful information Thanks useful information:  0
Results 1 to 6 of 6

Thread: I can't upload photos

  1. #1
    Member
    Join Date
    08 Feb 2012
    Location
    Humpty Doo
    Posts
    307
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I can't upload photos

    I have not been able to uploads my photos. I go through all the steps but when I click upload it just sits there thinking.
    I have reduce the size to make sure it is not to big but still nothing.
    I have just had a thought as I'm typing this and that is I have not tried from my home computer so I must try that.
    Has anyone had this problem in the past that may shed some light?
    Oh I guess i should say I'm uploading from a usb stick not from photo bucket or the like.

  2. #2
    Arch-Σigmoid Ausphotography Regular ameerat42's Avatar
    Join Date
    18 Sep 2009
    Location
    Nthn Sydney
    Posts
    16,837
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    How strange! You managed to successfully upload two before. That it's from a USB stick doesn't matter as they will be attached here as images in the AP database.
    What messages do you get - sometimes subtle, like a "!" followed by some text.
    Am.
    CC, Image editing OK.

  3. #3
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    08 Feb 2012
    Location
    Humpty Doo
    Posts
    307
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    No message just sit there with the icon spinning no error message nothing it is just like it has got stuck.
    I will try from home and if it works there then it must be our system.
    I will let you know.

  4. #4
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,641
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Test

    Test...

    Sometimes the advanced loader can get messed up by a proxy server at work?

    000AAAtest.jpg
    regards, Kym Gallery Honest & Direct Constructive Critique Appreciated! ©
    Digital & film, Bits of glass covering 10mm to 500mm, and other stuff



  5. #5
    Member
    Threadstarter

    Join Date
    08 Feb 2012
    Location
    Humpty Doo
    Posts
    307
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Got the IT boys to have a look and they think it is the proxy as Kym said they also thought it may be the flash not talking to the proxy or something like that so I guess I just have to do it from home.
    Thanks Kym and AM for taking time to read and post.
    Last edited by rum pig; 05-04-2012 at 11:29am.

  6. #6
    It's all about the Light!
    Tech Admin
    Kym's Avatar
    Join Date
    15 Jun 2008
    Location
    Modbury, Adelaide
    Posts
    9,641
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Goto Settings / General Settings http://www.ausphotography.net.au/for...do=editoptions

    Set: Enhanced Attachment Uploading off
    and Save Changes

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •